År 2010: Fastansatte ikke nødvendigt længere

I en kort periode, vil nye Outsourcing bølge kaldes On-demand Sourcing være her til at ændre den måde, folk arbejder og tvinge virksomhederne til at revidere deres Corporate strategi endnu en gang. I virkeligheden, vil ny måde at gøre forretning i fremtiden diktere har ingen faste medarbejdere end Core Business bygherrer og Top beslutningstagere i en organisation.
Jack Welch sluttede sig til en konference, der blev afholdt i hertug Flemming Business School hvor han blev inviteret til at promovere sin nye bog kaldet “Vinde”. Han fortalte publikum om, hvordan kultur er vigtig i en virksomhed. Kultur bygger integration og integration sikrer bedre produkter og tjenester til kunderne. I GE’S 1994 årlige betænkning var hans udsagn ikke anderledes. “Grænseløst adfærd…” Han sagde “… er blevet den rigtige adfærd på GE, og afstemt med denne adfærd er en belønning system, der genkender adapter eller iværksætter af en idé så meget som dens ophavsmand. Opretter dette åbne, forstørrer deling klima den enorme og enestående fordel af en multibusiness GE, som vores bred mangfoldighed af service og industrivirksomheder udveksle en endeløs strøm af nye ideer og bedste praksis”.
Lidt over 10 år, hans historie stadig holde? Ja men kun i teorien… Mange multibusinesses har regnet ud hårdt, at de har brug at forstå deres forretning kernekompetence og udnytte, at for at overleve i stedet overgive deres mange virksomheder med én kultur som Welch sagde. Simpelthen fordi det ikke var i orden! Da der blev forstået ganske enkelt over hele kloden, har multibusiness ledelser været under stigende pres, som de kæmper med beslutninger om, hvad de bør være i virksomheder, og hvordan de skal strukturere og påvirke disse virksomheder. GE, Siemens, Tyco, 3M, og få andre er undsluppet fra dette faktum, som de kunne svare på det afgørende spørgsmål: Hvad er din forretningsstrategi? Men dette betyder ikke, at de kunne besvare den kommende spørgsmål: Hvad er værdi bag at have faste medarbejdere?
Spørgsmålet er ikke kun rettet til multibusinesses men om mellemstore og store organisationer også. Hvorfor har virksomheder marketing, operationer eller salg afdelinger? Er det virkelig deres kernekompetence at have masser af medarbejdere, der arbejder for dem? Sandsynligvis ikke! Multibusinesses er mere beslægtet med fare for fading væk, selv om, fordi medarbejder betyder kultur og magt til dem, og et af deres centrale forretningsmæssige værdi er orkestrere dem til at arbejde sammen. Med den nye bølge af drive forretning gennem bestillings-sourcing, starter hver organisation degradere rolle gennemføre ikke-kerne side af deres virksomhed for at blive hurtigere. Rollen af forretninger vil tilhøre specialiserede virksomheder, som er fremtidige version af dagens konsulentvirksomheder.
Hvad ligger forude?
Futuristisk terminologi, sourcing, video-on-demand handler om ansættelse arbejdskraft, når det er nødvendigt og kassere dem når missionen er fuldført. Specialiserede virksomheder vil tage nødvendigheden af on-demand sourcing som komplet marketing, salg, drift (medmindre de er centrale værdier) osv. Specialiserede virksomheder indsats vil ikke kun ende på danne stærke grupper til adresse organisationer. De vil også være ansvarlig fra at bygge en tilpasset incitament pakke for disse grupper af midlertidige medarbejdere til at arbejde sammen.
Derfor vil alle undtagen core business bygherrer og øverste beslutningstagere udliciteres af organisationer for specialiserede virksomheder. Specialiserede virksomheder vil komme med deres egen gruppe af mennesker til at tjene på projektbasis.
Hvad skal der ske at være der? Den reelle mulighed for
Jack Welch nævnt en geni idé på konferencen. “Hvorfor vi ikke sortering af vores ældre drenge (medarbejdere)?” Welch spurgte, forklarer, at evaluering ikke bør stoppe efter uddannelse. I en oven på-anfordring sourcing situation, vil medarbejdere ansat af specialiserede virksomheder. Men de nødt sandsynligvis til at bruge et klassificeringssystem før går videre og danner en gruppe af medarbejdere i en virksomhed. Organisationer, samtidig skal se kvaliteter af specialiserede virksomheder før leje dem. Så sortering og analytisk bevis på core-beslutningstagning vil være afgørende. Hvis der var tilstrækkelige beviser støtter top organisationer beslutningstagere, ville det være lettere for dem at tage vigtige skridt og ansætte ret specialiserede virksomheder til deres behov. Rating virksomheder vil give organisationer den historiske succes af specialiserede virksomheder og grade dem ligesom S & Pedersen gør det for lande. Rating vil bringe auto control system til både medarbejdere og specialiserede firmaer.
Igennem oven på-anfordring sourcing bliver optimere kontanter reserver nemmere end nogensinde. Organisationer kan også være meget mere adræt, forretningsorienteret og målrettet. Anden siden af historien, medarbejdere, vil være mere tilfredse, da den oven på-anfordring måde beskæftigelsen vil opfylde deres incitamenter mere end i dag i erhvervsklimaet. Også, hvor meget de tjener vil afhænge af deres kvalitet, som giver sig udslag i hvor uddannede de er på et bestemt emne. Dette vil tvinge dem til at lære mere og finpudse deres færdigheder løbende. Med alle outsourcing dille foregår i verden, behøver vi ikke mere end 5 år at se denne tendens forme vores liv så bedre få udarbejdet for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.