Home Equity Line opdeling

Home Equity Line of Credit i en nøddeskal

Flere og flere långivere tilbyder friværdi kreditlinjer. Ved hjælp af egenkapital i dit hjem, kan du kvalificere dig til et betydeligt beløb af kredit, bruges når, og hvordan du venligst, til en rentesats, der er forholdsvis lav. Desuden under skat lov-afhængig af din specifikke situation-du kan være tilladt at fradrage renter fordi gælden er sikret ved dit hjem.

Hvis du er i markedet for kredit, en friværdi plan kan være rigtigt for dig eller en anden form for kredit ville måske være bedre. Før du foretager denne afgørelse, bør du vejer omhyggeligt omkostninger af en home equity line mod fordelene. Shop for de kreditvilkår, der bedst opfylder din lånoptagelses behov uden at frembyde unødig økonomisk risiko. Og husk, manglende evne til at tilbagebetale linjen kan betyde tab af dit hjem.

Hvad er en Home Equity Line of Credit?

En home equity line er en form for revolverende kredit, hvor dit hjem fungerer som sikkerhedsstillelse. Fordi hjem er tilbøjelige til at være en forbrugers største aktiv, bruge mange husejere deres kreditlinjer kun til større emner som uddannelse, hjem forbedring eller medicinske regninger og ikke til daglige udgifter.

Med en friværdi linje, vil du blive godkendt til et bestemt beløb i kredit-din kredit grænse-betyder det maksimale beløb du kan låne på én gang, mens du har planen.

Mange långivere fastsat kreditmaksimum på en home equity line ved at tage en procentdel (altså 75 procent) af den anslåede værdi af hjemmet og fratrække balance skyldte på det eksisterende realkreditlån. For eksempel:

Vurdering af hjem $100.000

Procentdel x 75%

Procentdel af anslåede værdi

$75.000

Mindre prioritetsgæld

-$40.000

Potentielle kreditlinje

$35,000

Ved fastsættelsen af dine faktiske kreditlinje, vil långiver også overveje din evne til at tilbagebetale, ved at kigge på din indkomst, gæld, og andre finansielle forpligtelser, samt dit kredithistorie.

Friværdi planer sat ofte en fast tid, hvor du kan låne penge, som 10 år. Når denne periode er gået, kan planen tillade dig at forny kreditlinje. Men i en plan, der ikke tillader fornyelser, vil du ikke kunne låne flere penge, når tiden er udløbet. Nogle planer kan kræve betaling af alle udestående saldo. Andre kan tillade dig at tilbagebetale over en fast tid, for eksempel 10 år.

Når du er godkendt til planen om friværdi, normalt du vil kunne låne op til kreditgrænsen, når du ønsker. Typisk, vil du kunne trække på din linje ved hjælp af særlige kontrol.

Under nogle planer, kan låntagere bruge et kreditkort eller andre midler til at låne penge og indbetale ved hjælp af linjen. Dog kan der være begrænsninger på hvordan du bruger linjen. Nogle planer kan kræve dig til at låne et minimum hver gang du tegner på linjen (for eksempel $300) og holde et minimumsbeløb udestående. Nogle långivere kan også kræve, at du tager en indledende fremstød, når du første gang opsætter linjen.

Hvad bør du kigge efter, når Shopping for en Plan?

Hvis du beslutter at ansøge om en home equity line, kigge efter den plan, der bedst opfylder dine særlige behov. Kig nøje på kreditaftalen og undersøge vilkårene og betingelserne i forskellige planer, herunder den årlige procent (ÅOP) og de omkostninger, du vil betale til at oprette planen. Den offentliggjorte APR vil ikke afspejle lukke omkostninger og andre gebyrer og afgifter, så du bliver nødt til at sammenligne disse omkostninger, samt APR, blandt långivere.

Rente omkostninger og Plan funktioner

Friværdi planer involverer typisk variable renter i stedet for faste priser. En variabel rente skal være baseret på et offentligt tilgængelige indeks (som den primære vekselkurs, som offentliggøres i nogle store dagblade eller en US Treasury bill sats); renten vil ændre, spejling udsving i indekset. For at finde den rente, du betaler, tilføje de fleste långivere en margen, som 2 procentpoint til indeksværdien. Fordi låneomkostningerne er bundet direkte til indeks sats, er det vigtigt at finde ud af, hvad indekset og margin hver långiver bruger, hvor ofte indekset ændringer, og hvor højt det er steget i fortiden.

Undertiden annoncere långivere et midlertidigt rabatpris for friværdi linjer-en sats, der er usædvanligt lav og ofte varer kun i en indledende periode, som seks måneder.

Variabel rente planer sikret af en bolig skal have et loft (eller cap) på hvor højt din rente kan kravle over livet af planen. Nogle variabelt forrentede planer begrænse, hvor meget din betaling kan stige, og også hvordan lav din rente kan falde, hvis renten falder. Nogle långivere kan tillade dig at konvertere en variabel rente til en fast rente i løbet af livet af planen, eller at konvertere alle eller en del af din linje til en tidsbegrænset afbetaling lån. Aftaler vil generelt tillade långiveren til at fastfryse eller reducere din kreditgrænse under visse omstændigheder. For eksempel, kan nogle variabelt forrentede planer ikke tillade dig at få ekstra midler i enhver periode, renten når fælles landbrugspolitik.

Omkostninger til at opnå en Home Equity Line

Mange af omkostninger i opsætte en friværdi kassekredit er lig dem, du betaler, når du køber et hjem. For eksempel:

Et gebyr for en ejendom vurdering, som anslår, at værdien af dit hjem.

Et ansøgningsgebyr, som ikke kan refunderes, hvis du er skruet ned for kredit.

Up-front gebyrer, som en eller flere point (et point er lig med én procent af kreditmaksimum).

Andre lukke omkostninger, herunder gebyrer til advokater, titelsøgning, pant forberedelse og arkivering, ejendomsret og titel forsikring, samt skatter.

Visse gebyrer under planen. For eksempel, pålægge nogle planer årlige medlemskab eller vedligeholdelse gebyrer.

Du kan også blive opkrævet et gebyr hver gang du trække på kreditten.

Du kan finde dig selv betale flere hundrede dollars til at oprette planen. Hvis du skulle tegne kun en lille mængde mod din kreditgrænse, ville disse afgifter og lukke omkostninger væsentligt øge udgifterne til de midler, der er lånt. På den anden side er långivers risiko lavere end for andre former for kredit, fordi dit hjem tjener som sikkerhed. Således er årlige procentvise satser for friværdi linjer generelt lavere end for andre former for kredit. Den interesse, du gemmer kunne opveje de oprindelige omkostninger for at opnå linjen. Derudover kan nogle långivere give afkald på en del af eller alle lukke omkostninger.

Hvordan vil du tilbagebetale din friværdi Plan?

Før han indgår en plan, overveje hvordan du vil betale tilbage de penge, du kan låne. Nogle planer sat minimum betalinger, der dækker en del af hovedforpligtet (det beløb du låner) plus påløbne renter. Men i modsætning til den typiske afbetaling lån, den del, der går mod hovedstol kan ikke være nok til at tilbagebetale gælden i slutningen af udtrykket. Andre planer kan tillade betalinger af renter alene i løbet af livet af planen, som betyder, at du betaler intet mod hovedforpligtet. Hvis du låne $10.000, vil du skylder at hele summen, når planen er afsluttet.

Uanset den mindste indbetaling krævede, kan du betale mere end minimum og mange långivere kan give dig et udvalg af betalingsmuligheder. Forbrugerne ofte vil vælge at betale ned hovedforpligtet regelmæssigt som de gør med andre lån. For eksempel, hvis du bruger din kø til at købe en båd, kan du betale det, som du ville en typisk båd lån.

Uanset hvad din betalingsordninger i løbet af livet af planen-uanset om du betaler nogle, lidt, eller ingen af hovedstolen på lånet-når planen slutter du kan have til at betale hele saldoen skyldte, alle på én gang. Du skal være parat til at gøre denne ballon betaling ved refinansiering det med långiveren, ved at opnå et lån fra en anden långiver eller anden måde. Hvis du er afskåret fra skabe ballon betaling, kan du miste dit hjem.

Med en variabel rente, kan dine månedlige betalinger ændre. Antage, for eksempel, at du låne $10.000 i henhold til en plan, der opfordrer til afdragsfrie betalinger. Til en 10 procent rente, ville din indledende betalinger være $83 månedligt. Hvis den skal stige over tid til 15 procent, øges dine betalinger til $125 per måned. Selv med betalinger, der dækker interesse plus en del af hovedforpligtet, kunne der være en lignende stigning i din månedlige betaling, medmindre aftalen opfordrer til at holde betalinger niveau i hele planen.

Når du sælger dit hjem, vil du sandsynligvis være forpligtet til at betale off din friværdi linje i sin helhed. Hvis du er tilbøjelige til at sælge dit hus i den nærmeste fremtid, overveje, om det giver mening at betale startomkostninger for at oprette en equity kreditlinje. Også holde inde indre at leasing dit hjem kan være forbudt i henhold til din friværdi aftale.

Sammenligning af en kassekredit og en traditionel anden realkreditlån

Hvis du tænker på et hjem egenkapital kreditlinje kan også du overveje en mere traditionel anden realkreditlån. Denne type lån giver dig med et fast beløb af penge skal tilbagebetales over en bestemt periode. Normalt kræver betalingsplanen lig betalinger, der vil betale hele lånet inden for dette tidsrum. Hvis for eksempel, du har brug for et angivet beløb til et bestemt formål, såsom en tilføjelse til dit hjem, kan du overveje en traditionel anden realkreditlån i stedet for en home equity line.

Til at beslutte, hvilken type lån passer bedst til dine behov, overveje omkostninger under de to alternativer. Kig på ÅOP og andre afgifter. Du kan dog blot sammenligne ÅOP for et traditionelt realkreditlån med ÅOP for en home equity line fordi APRs er regnede forskelligt.

APR for en traditionel pant tager hensyn den rentesats plus point og andre gebyrer.

APR for en home equity line er baseret på periodiske renten alene. Det omfatter ikke point eller andre gebyrer.

Oplysninger fra långivere

Truth i udlån lov kræver långivere til at videregive de vigtige termer og omkostninger til deres friværdi planer, herunder APR, tillæg, betalingsbetingelser og oplysninger om enhver variabel rente funktion. Og generelt hverken långiver eller nogen andre kan opkræve et gebyr indtil efter du har modtaget denne information. Du får normalt disse oplysninger, når du modtager et ansøgningsskema, og du vil få yderligere oplysninger, før planen er åbnet. Hvis nogen udtrykket har ændret før planen er åbnet (andet end en variabel rente funktion), skal långiver returnere alle gebyrer, hvis du beslutter ikke at indlede planen på grund af ændrede udtrykket.

Når du åbner en home equity line sætter transaktionen dit hjem i fare. For din hovedstol, bolig, giver Truth i udlån lov dig tre dage fra den dag, kontoen blev åbnet for at annullere kreditlinje. Denne ret kan du ændre dit sind for nogen grund. Du blot meddele kreditgiveren skriftligt inden for den tre-dages periode. Kreditgiveren skal derefter annullere sikkerhedsinteresse i dit hjem og returnere alle gebyrer, herunder enhver anvendelse og vurdering gebyrer-betalt i åbningen af sin konto.

Beløn dig selv for dine gode kredit!

Ingen engangsbeløb ved afslutningen af Escrow! Du kan bruge pengene til remodeling, college, ferie, investeringer eller penge er nødvendige for over en lang periode. Du har adgang til din kreditbeløb gennem checks eller kreditkort. Din betaling er baseret på den udestående saldo for enhver måned (ikke på hele kreditbeløbet!). De penge, du betaler tilbage kan bruges igen og igen. Du kan også bruge pengene til de første 5 år (draw periode) og skal tilbagebetales i løbet af de sidste 10 år (tilbagebetalingsperiode).

Du rente er justerbar baseret på prime +. Under perioden draw kan du gøre et minimum betaling af 1% enhver måned. I betaler tilbage periode betales den fulde sats. Dette er især stor, hvis du har brug for nogle kontanter, men planlægger at afbetale lånet i mindre end 5 år, fordi du vil betale mindre interesse i løbet af denne tid!

God kredit score er normalt kræves – på grund af risikoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.