Tænker på førtidspension? 10 minutters Quiz bestemmer din vilje

(ARA) – Hvis du har forsinket planlægning for pensionering, fordi det gør du føler en) gamle eller b) økonomisk uduelige, mene igen. Med lidt forudseenhed, du kunne være der nyder livet som andre mennesker–måske endda før du når den såkaldte “pensionsalder.”

Ligesom mange mennesker i bedste alder er det ikke usædvanligt at tænke på Pension som sådan en fjern idé, at du undgår at spare for det indtil næste uge, næste år, næste job. Efter alt, hvem fik tid til at tænke på “R”-ordet? I virkeligheden er det aldrig for sent eller for tidligt at begynde at planlægge for pensionering.

Pensionering plejede at være defineret som hvad en person var ikke længere gør. Mere, men pensionering er kommet til at betyde, hvad en person kan gøre. At vælge en anden karriere. Rejser for at se verden. Frivilligt arbejde i Fællesskabet. Påtage sig en ny hobby. At tage sig af børnebørn.

Hvis mandagen finder du vej til motorvej til arbejde, men du vil hellere være på vej til golfbane at spille, kan det tid til at overveje din finansielle fremtid – selv hvis du blandt de tre ud af fire amerikanere, der hader finansielle planlægning.

“Du ikke behøver at være en finansiel guiden til at begynde at tænke på førtidspension,” siger Randy Schuldt, vicepræsident med IHateFinancialPlanning.com, et websted, der afsættes til 75 procent af amerikanerne, der hader finansielle planlægning. “Med nogle enkle trin, du kan tage kontrol over din økonomiske fremtid før det begynder at kontrollere dine drømme.”

Hjælp til bedre at forstå, hvad der er involveret i pensionering planlægning, har IHateFinancialPlanning.com udviklet en 10-minutters quiz–en førtidspensionering regnemaskine slags–der vil hjælpe med at bestemme din tilstand af parathed. Hvis din score point til en levetid at udholde den daglige trummerum, et besøg på IHateFinancialPlanning.com eller et møde med en finansiel planlægger måske hjælpe kvikke op din finansielle fremtid.

IHateFinancialPlanning.Com førtidspension Readiness lommeregner

Jeg drømmer om min pensionering

Hele tiden

Kun når arbejde driver mig nødder

Ingen af tiden

Jeg ved præcis, hvad jeg vil gøre, når jeg går på Pension

Ja–faktisk jeg har identificeret datoen

Alt for mange valg at beslutte

Nej–jeg bliver for gammel alligevel

IRA står for

Individuelle pensionsopsparinger konto

Irske republikanske hær

IRA–du mener min fætter Ira?

Jeg bidrage regelmæssigt til min 401 (k) på arbejde

På det maksimale beløb tilladt

Så meget som jeg har råd til

Aldrig

Jeg forventer min sygeforsikring omkostninger at falde efterhånden som jeg bliver ældre

Falsk

Jeg har ikke planer om at blive ældre

Sandt

Hvis jeg betale mit realkreditlån, før jeg går på Pension vil jeg være i stand til at

Lomme-op til $250.000 i skattefri avance ved salg af mit hjem

Knap skrabe på mine andre regninger

Guffaw højlydt, fordi kun rige mennesker har råd til at gøre det

Jeg kan fase på Pension, hvis jeg

Planlægge for store billet poster, der kan friste mig til at trække på investeringer for tidligt

Tage en måned orlov fra mit nuværende job at teste farvande

Bare op og forlade

Omkostningerne ved inflation

Forventes at stige fra 2 til 4 procent om året

Er altid under forandring

Vil have nogen effekt på pensionsordninger

Landets sociale program

Til sidst løber tør for penge

Dækker kun nogle af min pensionering omkostninger

Vil altid være der for mig, ligesom det var for min forældre

Handicap indkomst forsikring er

En god idé, da der er en 42 procent chance jeg vil blive deaktiveret i alderen 30 og 50

Noget du bør købe, hvis du har et handicap

Kun for gamle mennesker

En fast rente livrente er

En kontrakt med et livsforsikringsselskab, der er designet til at give for en regelmæssig strøm af betalinger på et senere tidspunkt

For kompliceret for mig at bekymre

Anses for at være en risikobetonet investering

Nøglen til tidlig pensionering er

Har en pensionering mål

Et job med en god pensionsordning

Vinde i lotteriet

SCORING:

Giv dig selv 3 point for hver “En” svar; 2 point for hver “B” svare; 1 point for hver “C” svar.

36 point: kys arbejde farvel? Du kan være på vej direkte til stranden. Vi ville fortælle dig at pakke solcreme for, når du forlader, men så har du sandsynligvis allerede planlagt, også.

25 til 35 eller flere punkter: så nær, men indtil videre. Mens du kan have en god forståelse af hvad en pensionering plan skal indeholde, er det tid til at sætte dine ideer i handling. Tjek IHateFinancialPlanning.com for nogle nemme at forstå, ikke-truende måder at udfylde hullerne i din plan.

16-24 point: Minimum indsats kan ikke få dig, hvor du vil hen. Dine planer kunne stadig bruge nogle konkretisering. Kan du overveje at tale med en professionel til at hjælpe størkne din drømme. Husk din pensionering mål og få en finansieringsplan, der vil holde dig på vej i den rigtige retning.

12 til 15 punkter: førtidspension, eller nogen form for pensionering, muligvis ikke i din fremtid. Få dig til en finansiel professional! Hvis den blotte syntes om det gør dig utilpas, i det mindste gøre dette: sæt kryds i kalenderen til Feb. 3-10. Det er den officielle fejring af jeg hader finansielle planlægning Awareness Week, en uge dedikeret til at hjælpe folk, der hader finansielle planlægning lære at håndtere pengesager og hvordan du håndterer og investere penge. Du kan finde flere oplysninger og måder at klare sig på IHateFinancialPlanning.com. Det har endda en on-line panik-knappen, som du kan skubbe til at få ud af din finansielle frustrationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.